A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Telefon: 041 633 777, 040 633 777

Računalnik je ptrebno očistiti  in narediti servis vsaj enkrat na leto. Najprimernejši čas za servis je pomlad, še predno se začne ozračje močno segrevati in pred hudo poletno vročino.

Ste mogoče opazili, da vašnotesnik postaja zelo vroč ?? To je posledica prahu, ki se nabere v notranjosti (glej sliko levo) . Če računalnika ne očistite, prihaja do pregrevanja in  do okvare osnovne plošče in grafičnega procesorja ter prenehanja delovanja računalnika. Pogosti znaki: Računalnik postaja čedalje glasnejši, ventilator se vrti z veliko hitrostjo, računalnik začne sopihati. Začnejo se pojavljati vodoravne črte na ekranu, računalnik se težko prižge, računalnik se začne sam ugašati in ponovno prižigati, računalnik se prižge in kmalu zatem ugasne, na računalniku utripa samo lučka za napajanje,  računalnik se prižge a ni slike na ekranu, računalnik se ne prižge več itd..... itd.  Vzrok  je pregretje grafičnega procesorja ali enega od notranjih elementov!! Ni dovolj, da s sesalcem samo posesate prah iz rež na prenosniku. Potrebno je prenosnik v celoti razstaviti in s kompresorjem temeljito prepihati ventilatorje in hladilne elemente v notranjosti, tako da je omogočeno normalno kroženje zraka in s tem optimalno hlajenje. Po določenem času se hladilna pasta v računalniku strdi in ne služi več svojemu namenu, zato je potrebno popolnoma razstaviti hladilni sistem in na novo nanesti svežo hladilno pasto na elemente.
Kompleten generalni servis notesnika vam naredimo mi  za 60 € .